Avslappning – något man både gör på ett spa och var dag

04 augusti 2022 Mikael Barani

editorial

Det verkar som om att vi har återgått till en mer klassisk svensk sommar efter de stekheta dagar som vi hade för några veckor sedan. Faktum är ju att det var rätt kallt ungefär lika många dagar som det grillade på i juli.
Nu när vi går in i augusti har vi också blivit påminda om hur kort den svenska sommaren faktiskt är. Det mesta regnar – som bekant – bort.

En exklusiv semester

Än har dock sommaren 2022 mer kvar att ge. Augusti är trots allt också en sommarmånad även om den där riktiga hettan hör juli till.
För den som har sen semester kan det dock bli en riktig höjdare. När man inte längre behöver trängas med alla andra om plats på stränder och glasskaféer känns semestern lite mer exklusiv. 

spa

Det är därför som man nu ska passa på att skämma bort sig själv med ett besök på ett spa, som Åkerblads i magiska Tällberg. Avslappningen är bara ett par klick bort genom att besöka https://akerblads.se/ och se vad som finns tillgängligt just nu.
Alla som någon gång har besökt Siljan vet också vilka sköna energier som vilar kring dess fantastiska vatten. Man känner sig avslappnad och masserad bara av att vara där.

Hemligheten till att må bra över tid är dock att se till att regelbundet ta sig tid för återhämtning. Lägger man allt krut på semestern finns det mycket som ska hinnas med då – vilket inte låter särskilt avslappnande.
Se därför till att unna dig dagliga stunder då du bara tar några minuter och andas lite och inte presterar något.

Kanske kan du ta en promenad varje vecka, genom skogen, där du också låter bekymmer rinna av dig och bara får vara en stund med dig själv, eller i gott sällskap.
Just ensamhet har en tendens att sätta ljuset på vad inom oss själva och i våra liv som vi behöver lägga extra mycket fokus på just nu.

Fler nyheter