Boka fillers i Stockholm

08 augusti 2022 Camilla Holmgren

editorial

Om du letar efter lite hjälp för att förbättra ditt utseende kan fillers vara den perfekta lösningen för dig. Fillers är injektioner som används för att ge volym och fyllighet till vissa områden i ansiktet. De kan hjälpa till att eliminera rynkor, linjer och andra tecken på åldrande. Det finns många olika typer av fillers tillgängliga, så det är viktigt att hitta rätt för dig, vilket Linnehudklinik kan hjälpa dig med. Det finns många kliniker som utför fillersbehandlingar men bor du i Stockholmsområdet kan det vara klokt att göra dina nästa fillers i Stockholm. I den här artikeln kommer vi att diskutera vad fillers är, varför det är bra att ha och vilka olika typer av fillers som finns.

Vad används fillers till?

Fillers är ett utmärkt sätt att förbättra ditt utseende. Fillers kan användas för att ge volym och fyllighet till vissa områden i ansiktet, till exempel kinderna, läpparna eller hakan. De kan också hjälpa till att minska rynkor och fina linjer.

fillers stockholm

Vilka är de olika typerna av fyllmedel?

Det finns många olika typer av fillers tillgängliga. Några av de mest populära typerna är bland annat:

  • Fillers med hyaluronsyra: Dessa är den mest populära typen av fillers . De tillverkas av ett ämne som finns naturligt i kroppen. Fillers med hyaluronsyraär mycket säkra och effektiva.
  • Kollagenfyllmedel: Dessa tillverkas av ett protein som finns i huden. Kollagenfyllare kan hjälpa till att minska rynkor och fina linjer.
  • Fetttransplantation: Detta är en process där fett tas från ett annat område av kroppen och injiceras i ansiktet. Fetttransplantation kan ge mer volym till kinderna eller läpparna.

Vad innehåller fillers?

Fillers kan tillverkas av olika material, bland annat kollagen, hyaluronsyra, kalciumhydroxylapatit och autologt fett. Kollagen är ett protein som finns i huden och som bidrar till att ge struktur och stöd. Hyaluronsyra är ett ämne som förekommer naturligt i kroppen och hjälper till att hålla huden fuktig. Kalciumhydroxylapatit är ett mineral som förekommer naturligt i ben och tänder. Autologiskt fett är fett som tas från din egen kropp.

Fler nyheter