Boka konferenslokal i Malmö

29 mars 2019 Jenny Olsson
Boka konferenslokal i Malmö

För många är konferenser något väldigt trevligt. Kanske åker man på konferens med några få kollegor för att utbyta ideér och tankar om företagets arbete och framtid. Kanske åker man på en stor konferens där man möter nya ansikten och knyter nya kontakter som kan generera i nya samarbeten. 

När man bokar konferenslokal, oavsett om man är ett stort eller litet företag är det viktigt att lokalerna känns bra och att de är anpassade efter det antal personer man är. Det är varken roligt att ha ett alldeles för litet rum eller att sitta trångt. 

Om man letar konferenslokal i Malmö kan man kolla in Folk Mat och Möten. De har stor och lång erfarenhet av konferenser och kompetent personal som är tillmötesgående och hjälper en att skräddarsy ett konferenspaket som passar just dig och ditt företag. De ligger dessutom bra till geografiskt. Från Malmö station kan man ta Stadsbuss 5 som bara tar elva minuter och hoppas av alldeles vid dörren.  Det är viktigt att konferens hålls på ett ställe som är enkelt att ta sig till och från för deltagarna. 

 

Här finns också en restaurang som serverar närodlad och säsongsanpassad mat och här är det enkelt att hitta något som passar för alla smaklökar. Här kan boka en god lunch eller avnjuta en trerätters middag. Har man en stund över kan man också ta en titt i deras lilla butik där de säljer egenproducerade produkter. 

Här finns det dessutom inte bara utrymme för konferenser utan här finns det möjlighet för olika typer av tillställningar. Här kan man skräddarsy ett paket och få det precis som man vill ha det. Företaget har stor erfarenhet av konferenser och tillställningar vilket gör det enkelt att beställa ett paket och få det som man vill ha det. Här kan de hjälpa till så man får det precis som man önskar!

 

Fler nyheter