Boka rum på hotell i Gävle oavsett dejtens utgång

21 juni 2022 william eriksson

editorial

En första dejt på gång? Då känns det säkert lite extra pirrigt och nervöst. Du vet ju aldrig, kanske kommer det här visa sig vara mannen i ditt liv. Eller så slår det bara gnistor för en kväll? En kan aldrig så noga veta. Men det finns ju faktiskt en möjlighet att ni kommer vilja tillbringa natten tillsammans.

Däremot kan det kännas lite jobbigt att bjuda hem en främling till sitt hem. Många människor vill gärna vänta lite med att visa upp bokhyllor, skivsamlingar och badrumsskåp för någon som de dejtar. Och kanske känner din dejt likadant? Då kan det vara en god idé att sejfa upp med ett hotell i Gävle. 

Ett rum för två för en natt

Ni väljer naturligtvis helt själva, vad ni gör på hotellrummet. Så länge som allt sker med uttalat samtycke är spelfältet fritt. Men du ska vara noggrann med att inte tvinga på din dejt något som han inte vill. Om han verkligen inte vill titta på Kevin Costner-filmen Waterworld som visas på TV3, så ska du låta honom slippa.

Att se på fel film vid fel tillfälle kan nämligen vara en traumatisk upplevelse, som kommer sätta spår i hela er framtida relation. Och det vore väl himla synd, att missa ett helt liv tillsammans med en drömmig kille bara för att du prompt ville kolla på Waterworld? 

 

Hotell

 

Ta hotellrummet själv och bred ut dig

Om du däremot råkar ut för helt fel dejt, kan det där hotellrummet komma väl till pass ändå. Särskilt om du av någon anledning känner dig otrygg. Det spelar ingen roll om ditt creep till dejt följer efter dig på vägen därifrån. Han kommer ändå bara få adressen till ett neutralt hotell.

Och du kan passa på att njuta lite extra av att vara singel. Bred ut dig i sängen, knäpp på din favoritrulle med Kevin Costner, och beställ upp en flaska skumpa på roomservice. Unna dig det goda i livet!

Fler nyheter