Bröstförstoring i Stockholm ska vara ett eget val 

16 augusti 2021 Lily Hansen

Fråga vilken heterosexuell man som helst och han kommer säga att brösten kanske är den mest attraktiva delen av en kvinnas kropp. När han smeker bröstet på kvinnan rusar blodet i hela kroppen. Det rusar framför allt mot en lite sydligare del av kroppen. Pulsen går upp och hjärtat slår i hundranittio. Bröst gör heterosexuella män galna. Det är någonting som händer med dem när de får känna ett kvinnobröst i deras händer. 

Vissa kvinnor känner att de skulle vilja förstora brösten. En sak är dock säker. Det bör inte ske för att männen kräver det. Vi människor lever i en bröstfixerad värld där sex säljer. Inte minst stora bröst. Alla vet också att det är en värld som till största delen styrs av heterosexuella män. Om du ska förstora brösten ska det vara för att det är ditt eget val. Inte för att samhället, eller någon enskild man, tycker att det är någonting du ska göra. 

Du har sista ordet om bröstförstoring 

Anledningar till att förstora brösten kan vara lika många som det kvinnor som vill förstora brösten. Ofta handlar det dock om en inneboende vilja att förändra någonting med sin kropp. Man kanske mår dåligt av upplevelsen av att brösten inte står i proportion till resten av kroppen. Att en bröstförstoring skulle kunna ge dig en bättre självkänsla och ett bättre självförtroende. 

Ibland kan det också handla om att man vill korrigera en medfödd missbildning. Brösten kanske är ojämna eller på ett annat sätt inte är vad du, ingen annan, önskar att de vore. Oavsett anledning bakom viljan att förstora brösten bör du konsultera en läkare först. 

Det finns flera kliniker som erbjuder bröstförstoring Stockholm. Prata med klinikens läkare och ta gärna in andra medicinska åsikter också. Kom ihåg att det är din kropp och det alltid är du som har sista ordet.

Fler nyheter