Entresol när du har försäljningsrekord

02 maj 2022 Lily Hansen

editorial

Företag som upplever en dramatisk expansion kanske inte har kapital eller tillräckligt stor tomt för att göra en utbyggnad. Det är bra att alltid ha ett stort sortiment på lager, speciellt i branscher där kunden vill ha snabba leveranser. Pallställ är bra, men entresol är en mycket mer kraftfull lösning för ett företag som växer så det knakar.

Entresol upplevs som en extra lagervåning, med trappa och hiss upp, och ett golv i metall som tål många lastpallar. För dig som behöver ett rejält utrymme, är det en prisvärd lösning. Det är ett sätt att vara en stor och pålitlig leverantör som har varor hemma.

Du får experthjälp med montering

Det är inte svårt för dig att åstadkomma detta, för det finns företag som är experter på entresol och gärna kommer och hjälper dig att installera entresolplan. Vilka tillbehör eller utrustningsdetaljer du föredrar är en smaksak, men om du kontaktar ett expertföretag får du goda råd och kan själv enkelt beställa det du vill ha.

Allt på entresolplan brukar vara i metall, och du kan välja vilken typ av struktur du vill ha på golvet. Det finns räfflad, till exempel, och det kan kännas stadigt och bra när du går däruppe. Trappor och trappräcken är i gedigen kvalitet, så att det är hållbart och stabilt.

image

Smart förvaring av säsongsvaror

Med entresol får du flera våningar på ditt lager, och den exakta utformningen bestämmer du i samråd med företaget som levererar dem. Det är till stor del kundanpassade lösningar som gäller, och man tittar på takhöjd och annat som kan spela in.

En stor fördel med entresol är att du kan förvara så kallade sällanköpsvaror där, eller säsongsvaror när de inte säljs. Julgransmattor och adventsljus säljer man innan jul, men du slipper rea bort dina varor om du har en smart förvaring för dem tills nästa säsong startar.

Fler nyheter