Ett svalnat sexliv kan bli eldigt igen

Ett svalnat sexliv kan bli eldigt igen

Alla vet vi hur det känns. När man precis har träffats blossar romantiken och man kan knappt slita sig ifrån varandra.Man går ofta som på moln de första sex månaderna. Allt är härligt, smutsiga strumpor på golvet är bara charmigt och man är helt uppslukade av varandra. Sedan kommer vardagen och förälskelsen övergår i en mer stadig kärlek. Plötsligt är de där strumporna på golvet irriterande och dagarna fylls av måsten och tider att passa. Då är det lätt hänt att det innan så eldiga sexlivet svalnar. Det behöver inte vara så för alltid.

 

Sexleksaker för båda

Det går att väcka lusten och nyfikenheten igen! Har man småbarn får man planera stunder där ingen stör där man som par kan få stänga av rollen som föräldrar och bara ägna sig åt varandra. En riktig krydda för sexlivet är givetvis sexleksaker! Det är inte bara hjälpmedel för onani, det finns sexleksaker för båda. Det finns en hel härlig kategori att utforska tillsammans för att upptäcka nya saker och nya sätt att njuta på. Börja kommunicera kring era fantasier, era önskemål. Prata om vad ni har saknat och vad ni vill upptäcka.

 

 

Sexleksakerna som kan lösa sexlivet

Varför inte prova en parvibrator? Eller kanske krydda till det genom att köpa en sexgunga som gör att ni kan testa massor av nya spännande ställningar. En penisring med vibrator är en härlig lösning för båda. Det hjälper till att hålla erektionen samtidigt som det stimulerar klitoris vid vaginal penetration, toppen för den som vill börja lite mer långsamt!

Att addera glidmedel och massageolja med alla möjliga smaker och dofter kan bidra till en erotisk stämning. Med rekvisita, sexleksaker eller sexiga kläder kan hjälpa till att släppa den gråa vardagen och sätta er och ert sexliv i centrum för en stund. Lycka till med ert nya sexliv!