Exklusiva designgolv i vinyl och textil

12 februari 2022 Jenny Olsson

editorial

Designgolv för kommersiella och multifunktionella miljöer.

Amtico har ett fantastikst utbud av designgolv som är ämnade för multifunktionella kommersiella miljöer och även den mest kräsna kommer garanterat hitta något som passar perfekt i produktsamlingen. Utbudet består av LVT-golv vilket är en lyxig variant av vinylgolv, samt textilplattor och i samlingarna finns det massor av olika kollektioner som passar till alla möjliga kommersiella miljöer. Bland LVT-golven finns både trä- och stenimmitationer och även en abstrakt kategori och alla sorters golv finns i hundratals varianter.

Designgolv

Fantastisk hållbarhet kombinerat med lyxig design.

Klass, elegans och hållbarhet är ord som förknippas med Amtico och deras golv och man förstår varför när man går igenom produktutbudet som håller absolut toppklass på marknaden. Amticos designgolv är inte bara helt rätt i tiden utan erbjuder även väldigt generösa garantier. Eller vad sägs om upp till 20-årig kommersiell garanti på deras premiumkollektion Signature, det får anses som väldigt generöst. Anledningen till att Amtico kan erbjuda så pass långa garantier är att de har otroligt slitstarka golv som de har tagit fram för just de kommersiella ytorna som utsätts för ett visst slitage. 

Amtico är branschledande och deras produktkunskap håller högsta klass vilket gör att de med all rätt är väldigt självsäkra och litar till 100% på de produkter de erbjuder till sina kunder. Produkterna har ett oslagbart slitskikt och halkskydd och är framtagna för att prestera i påfrestande miljöer.

På hemsidan finns en mycket trevlig detalj, deras Room Visualiser där man som kund kan lägga sitt designade golv i ett rum och sedan vrida och vända för att få en klar uppfattning över hur golvet kommer se ut i en verklig miljö. Ett hett tips är att kolla in Amtico och deras produkter och börja scrolla igenom det fantastiska utbudet av designgolv de har att erbjuda. Det kommer garanterat generera i att du finner det du söker.

Fler nyheter