Få ditt företag att synas överallt med hjälp av ett tryckeri

29 november 2019 Cecilia Olsson
Få ditt företag att synas överallt med hjälp av ett tryckeri

Att trycka upp sitt företags namn eller logotyp på olika produkter är en mycket effektiv marknadsföringsstrategi. Det gör att företaget syns på många olika ställen i vardagliga sammanhang, detta gör i sin tur att människor lägger namnet eller logotypen på minnet både medvetet och omedvetet. 

En början är att ha välgjorda skyltar till företagets lokaler, här kan man välja på små eller stora i exempelvis plast eller metall. Det är också bra att utnyttja fönster och glasdörrar som reklamplats. Här kan man trycka upp stora digitalprintade bilder, slogans, logotyper eller liknande. Fönsterdekor är inte bara snyggt utan det kan även skydda från insyn samt ger ett proffesionellt intryck. Det är viktigt att företagets lokaler syns och är lätta att hitta.

Nästa steg kan vara att trycka upp kläder till alla anställda. Det finns ingen bättre reklam än serviceinriktade arbetare som är trevliga och utför ett bra jobb. Det är även bra att använda sig av fordonsdekor, det ger mycket reklam ute på vägarna och även när bilen står parkerad på ett jobb.

Ett tryckeri i Helsingborg som kan hjälpa till med detta och mycket mer är B.R. Screen AB. De kan även trycka upp roll-ups, dekaler, klistermärken och etiketter samt hjälpa till med stansning och efterarbeten. B.R. Screen AB är ett företag med många års erfarenhet av produktion av tryckmaterial. De har även lång erfarenhet av företagsprofilering och anpassar designen efter kundens riktlinjer och marknadsföringsstrategi. B.R. Screen AB arbetar alltid efter tydliga kvalitetsmål som borgar för att alla trycksaker som lämnar deras tryckeri är av världsklass. 

Att synas i folks vardag är som sagt ett mycket smidigt sätt att göra reklam utan att vara påträngande. Potentiella kunder kan finnas överallt; ute på gatan, i bilkön eller kanske i samma byggnad som ni utför ett annat jobb. Så se till att ditt företag syns på så många sätt och platser som möjligt. 

Fler nyheter