Företagen som gör kontorsstädning i Stockholm är en stor resurs

14 september 2020 Lily Hansen

Vad vore företagssverige idag utan dessa städfirmor som tar hand om allt det man inte har lust eller har tid att ta hand om? Man förväntar sig bara att alla offentliga platser och även företagsbyggnader ska vara fläckfria. Men någon måste göra jobbet. 

Så vad kan ett företag ha för nytta av att anlita ett städföretag för sin kontorsstädning? Mer än vad man kan ana om sanningen ska fram.

 

Vilka tjänster finns att tillgå?

Det kan handla om att dammsuga, torka golv, städa toaletter och dammtorka alla tänkbara ytor. Men det finns mera. För den som har en lokal ut mot en huvudgata kan det vara trevligt med rena rutor. En tjänst som man kanske beställer när det är dags eftersom den inte hör till den dagliga städrutinen. De tömmer papperskorgar och ser till att blommorna på kontoret har det bra.

 

 

Där många vistas i samma rum

Städfirmorna har givetvis bra koll på produkterna som de använder för att torka av alla tänkbara ytor på ett säkert sätt. Det kan innebära att inte förstöra ytor men även att använda sig av bakteriedödande produkter. 

I en lokal där många vistas kan det vara av stor vikt att använda sig av bra medel som sanerar och tar dör på bakterier och virus. Då kan de inte frodas och sprida smitta bland personal och kunder. Företagen gör ofta även butiksstädning, så har man en butik i anslutning till kontoret är det en bra idé att utnyttja deras kunskaper. 

Genom att anlita ett städbolag skapar man en hälsosam miljö för alla som vistas i lokalen. Så googla och hitta företag som gör kontorsstädning i stockholm. Se om de fyller alla de kriterier som man letar efter när man köper in städtjänster. Som en extra bonus tar de hand om eventuella mattor som finns på kontoret.

Fler nyheter