Kontorsstol i toppklass

17 september 2019 william eriksson
Kontorsstol i toppklass

Enligt många är stolen Aeron från Herman Miller världens bästa kontorsstol. Det kan vara väl värt att investera i en ergonomisk stol av god kvalitet, och denna är i världsklass. Tillverkad enligt McDonough-Braungarts Vagga-till-Vagga koncept formar sig stolen efter din kropp och den görs också med största möjliga miljöhänsyn. En värsting till stol, som många drömmer om. Nu kan vem som helst ha råd med den, för den är så bra att den faktiskt kan återanvändas, och det är bra både för miljön och för din plånbok.

 

Två olika varianter av Herman Miller-stolen

Vill du sitta riktigt bra, är en Aeron-stol från Herman Miller det ultimata valet. Är du noga med att stolen är superfräsch och inte ser sliten ut, väljer du varianten Premium Refurbished. Då är den noggrant kvalitetskontrollerad, och den är i skick som ny, men till ett fördelaktigt pris. Du kan exempelvis välja till om armstöden ska vara av vinyl eller läder. Är du inte så noga med smådetaljer, kan du välja versionen Upcycled. Då kan det finnas små märken eller någon liten repa, men stolen är ändå fullt funktionerande och kontrollerad. Den stolen har ett ännu lägre pris.

 

 

Miljötänk i praktiken

Det är vanligt att dyrbara modeller av mobiltelefoner säljs i refurbished skick. Det betyder att produkten är begagnad, men grundligt genomgången eller renoverad, och ofta i skick som ny. Nu kan du köpa en kontorsstol på samma sätt. Det är bra för miljön att man kan återanvända produkter som är i bra skick i stället för att bara kasta dem. Det är miljötänk i praktiken. Det finns också reservdelar att köpa, om man t.ex. vill byta sits på sin stol. Exempel på en lämplig hemsida är valueshop.se, där du kan välja vad du vill ha, och du behöver inte tänka på hur du får hem stolen, för frakten är gratis.

Fler nyheter