Köp dina presenter på Master Cube Store

06 februari 2021 jonas olsson

Alla har vi den där släktingen eller vännen som redan har allt. Eller den där smarta kompisen som behöver utmanas lite extra. Minns du Rubiks kub? Säkerligen gör du det. På den tiden hade vi inte samma utbud av saker och alla, verkligen alla, försökte lösa Rubiks kub. 

Poängen är alltså den att en kub, Rubiks original eller en nyare variant, är en perfekt gåva till den som redan har allt och även till den som behöver utmanas. Tycker du inte? Är det en snygg grej att köpa originalet så gör det. Annars är det verkligen kul med alla nya, än mer komplicerade, varianter som finns på marknaden idag.

Var hittar du alla kuber idag? 

Denna kluriga leksak eller pussel har aldrig försvunnit även om du inte sett eller hört talas om den på ett tag. Vill du få tag på en så besök en prylbutik, en bokhandel eller sök på nätet. Särskilt dyra är de inte heller. Hör du till en av de lyckliga själar som lyckas lösa den klassiska kuben alltför lätt? Då ska du veta att det idag finns mängder av liknande kuber och pussel för dig att utmanas av. 

Vill du se det enorma utbud av utmaningar som finns idag? Och vill du kanske lyckas få dem till ett riktigt bra pris? Kolla in nätbutiker som exempelvis Master Cube Store. De har ett gigantiskt sortiment av både originalet och alla kusiner, avarter eller vad man vill kalla dem. Bara att välja och vraka. 

 

Lär dig innan kompisarna

Givetvis finns idag även tutorials och guider till hur du ska lösa var och en av kuberna, inklusive klassikern Rubiks kub. Samma här, sök på nätet eller kolla in de butiker som är stora på denna typ av kluringar. På Master Cube Store finns t ex en hel del guider.

Fler nyheter