Tandläkare i Kista för tandvårdsrädda

06 april 2021 william eriksson

Det är lätt att säga att man inte ska vara rädd, men det kan upplevas som mycket obehagligt att laga sina tänder. Särskilt när man aldrig har haft hål utan är bortskämd med perfekta tänder. Så plötsligt syns det något på röntgenbilderna som inte ska vara där, och det är ett hål som måste lagas, och det känns skräckfyllt.

För sin inre syn ser man pengarna flaxa iväg ut ur plånboken, och man får snällt boka en tid för behandling. Så meningslöst, tänker man, för man får betala för att behålla den tandvårdshälsa man redan hade, det vill säga man får inget extra för sina utlagda pengar.

Prata med tandläkaren om det

När du bokar tid hos din tandläkare i Kista ska du tala om att du är tandvårdsrädd, så att tandläkaren är beredd på det. Det ingår ett bra patientbemötande i behandlingen, och en tandläkare stöter ofta på problemet med rädda patienter, så det är inget nytt för dem.

Tandläkare Kista ger bedövning om du begär det, så du behöver inte vara orolig inför besöket. Vi är alla olika tuffa hos doktorn och tandläkaren, och vi blir individuellt bemötta när vi kommer dit, men det gäller att vara tydlig och berätta hur man känner det.

Din egen lokala tandvårdsklinik

Kanske har du fler ärenden till tandläkaren, som exempelvis att fixa till dina tänder så att de blir jämna och fina. När du har kommit över din tandläkarskräck finns det många olika sorters behandlingar du kan få för att tänderna ska vara ännu snyggare.

Vill du ha skalfasader får du en jämn och fin tandrad, och kanske behöver du något implantat, som ersätter fula, skadade eller tappade tänder. Prata med din tandläkare i Kista om allt vad du har på önskelistan, nu när du vågar gå dit. En helt ny värld av skönhet öppnas för tänderna.

Fler nyheter