En stad med många möjligheter

En stad med många möjligheter

Ullared är en vacker liten stad omringad av skog och natur, där du kan hitta allt från enorma varuhus till äventyrsparker. Staden är känd för att dra till sig många turister som vill njuta av att kunna både handla och ha en skön semester. Naturens vackra landskap som omger Ullared erbjuder fantastiska promenader och vandringar. Det finns alltid någonting på gång i Ullared som musik och roliga evenemang. Alla, från den minsta till den äldsta i familjen, kommer att trivas i Ullared. Så söker du en semesterort för dig och din familj eller partner, besök Ullared!

 

 

Shopping och äventyr i Ullared

Har du bestämt dig för att åka till Ullared finns det en mängd saker som du kan göra. Du kanske inte ens hinner med allt i ett enda besök! Först på listan är varuhuset Gekås och ett flertal andra varuhus och köpcentrum där du som älskar shopping kan frossa. Många som åker till Ullared föredrar att passa på att gå ut i naturen. Sumpafallen är ett vackert naturreservat där du kan slappna av och glömma bort jobbet och stressen hemma i storstan. För familjer med barn eller äventyrslystna ungdomar finns det Upzone Äventyrspark som erbjuder spännande höjdbanor och andra lekar.

 

Boka hotell inför semesterresan!

En bra semester ska toppas av med ett bra hotell i Ullared. Speciellt om du planerar ägna mer än en dag i Ullared, vilket vore det bästa. Klicka här för att läsa mer: https://www.hotellulla.se/. Se till att du skaffar ett rum som ligger tillräckligt nära alla sevärdheter och aktivitet som du önskar göra. Det är lätt att hitta foton på rum och omgivning om man googlar namnet på hotellet. Då kan du också ta reda på avstånd, erbjudanden o.s.v. En del hotell erbjuder även rum i stil av vandrarhem, vilken kan passa till en lägre budget eller när man reser i grupp.