Hitta dokumenthanteringslösningar som passar företaget

24 maj 2021 Cecilia Olsson

Att hantera dokument på ett smidigt och korrekt sätt är väldigt viktigt inom ett företag. Att samtliga medarbetare har tillgång till de dokument som krävs för att kunna utföra ett effektivt och bra arbete är såklart avgörande för företagets framgång, precis som att det kan vara viktigt att endast ett fåtal medarbetare har tillgång till vissa dokument. Det är därför klokt att se till så att företaget har bra dokumenthanteringslösningar som är både säkra och enkla att använda. Vill man ha ett program som erbjuder enkel och snabb tillgång till rätt dokument i rätt tid så kan man titta på vad företaget Tabellae har att erbjuda.

En populär programvara för dokumenthantering

Eftersom få företag har dokumenthantering som sin kärnverksamhet så finns det ofta mycket tid att spara in genom att hitta ett välfungerande program som gör varje dokumenthanteringsprocess lätt och snabb. Hur man än vrider och vänder på det så finns det alltid behov av att skriva, läsa, kontrollera och dela dokument internt och externt. En av de mest använda standardprogramvarorna för dokumenthantering i Norden är Tabellae’s programvara Lasernet. 

Med Lasernet går det att ha full koll på hela processen från skapandet, utformningen och formateringen av dokument till distribution och arkivering. Programmet kan användas för både interna och externa dokument, vilket kan underlätta för både företaget och dess kunder. Med ett dokumenthanteringssystem från Tabellae kan företaget optimera de interna arbetsflödena samt hantera allt från erbjudanden, orderbekräftelser och leveranssedlar till fakturor och kreditnotor.

Få hjälp att hitta den bästa lösningen

Finns det osäkerhet kring vilka elektroniska format som företaget kan dra nytta av eller om det nuvarande dokumenthanteringssystemet inte stödjer de format som kunderna vill ha så kan man få hjälp av Tabellae att hitta rätt. Det går smidigt att kontakta dem för en förutsättningslös diskussion om hur man bäst kan komma igång eller gå vidare med ett dokumenthanteringssystem.

Fler nyheter