Ikväll ska du få ligga genom vuxendating online

15 augusti 2021 Lily Hansen

Det är lika bra att erkänna det. Det är svårt att ragga. Det är svårt att hitta någon att ligga med. När man står där i baren och är på väg att tömma sin sjätte gin och tonic för kvällen klockan tre på natten inser man faktum. Även det här blev en kväll då du kammade noll. 

Varför bemödar du dig med det här varje helg? Varför kommer du hit med förhoppningar om att få ligga, när du aldrig lyckas med dina raggningsrepliker? 

Istället borde du dejta som alla andra vuxna människor gör nuförtiden. På nätet. Online. Kanske allra helst på adultsex.dating/sv. Även om du inte skulle hitta någon här heller, så behöver du åtminstone inte bränna massa pengar på drinkar. Du behöver inte känna skammen av att bli nobbad ansikte mot ansikte. Du slipper göra bort dig på din lokala bar och framstå som den mest desperata människan på jorden.  

 

 

Alla är desperata

Du kanske faktiskt är väldigt desperat, men här kommer då en “game changer”. Alla andra som dejtar online är också desperata. De har alla registrerat sig på den där datingsidan online av samma anledning som du. Det här är en trygg plats att ragga på. Äntligen kanske du kan få lov att vara dig själv. Slippa spela en mask och misslyckas med inövade repliker som ändå aldrig fungerar i verkligheten. Nu kanske du kan hitta en partner på riktigt. 

Har du inte provat att dejta andra vuxna online så borde du göra det. Det är som att öppna Pandoras ask. Dörren till en helt ny värld. När du väl har börjat så undrar man var den här möjligheten har funnits i hela ditt liv. Aldrig förr har det varit enklare och smidigare att träffa någon. Oavsett om du letar efter någon att gifta dig med, eller bara någon att ha sex med ikväll.

Fler nyheter