Kaffe – Mångas bränsle

22 november 2019 patrick pettersson
Kaffe - Mångas bränsle

Hur mycket spenderar du på kaffe varje månad? Många vill nog inte ens veta hur mycket de lägger på sin kaffekonsumtion. Vare sig du bara dricker en eller två koppar per dag eller tolv så uppskattar du helt säkert ditt kaffe. Kaffet är för många vardagens bränsle. Får de inte i sig sitt kaffe så fungerar de helt enkelt inte – soppatorsk. Därför är en kaffemaskin på jobbet något av ett måste. En kaffemaskin innebär dock en del arbete. Den ska rengöras, fyllas på med kaffebönor med mera. Vem ska ha tid att sköta detta? Lösningen för många arbetsplatser har varit att hyra en kaffemaskin. 

 

 

Vikten av en bra kaffemaskin

En bra kaffemaskin kan fylla allas kaffebehov. Vi alla har olika tycke och smak därför behövs det också lite olika alternativ. När man hyr en kaffemaskin har man också oftast möjlighet att välja en lite bättre kaffemaskin än om man skulle köpa en. En med goda bönor och möjligheten att göra såväl espresso som vanligt svenskt kaffe. Vill man lyxa till det lite extra på arbetsplatsen kan man även se till att ha mjölk, kaffegrädde och olika syruper så att man kan leka barista. En riktigt god smaksatt latte kan nämligen få vem som helst på gott humör. 

 

 

 

Goda kafferecept

När man har hittat några bra Kaffemaskiner uthyrning i Örebro så är det bara att välja ut sin favorit. De flesta kaffemaskiner kan göra en god espresso. Har man då lite god kaffesyrup och lite mjölk så kan man blanda ihop en riktigt god smaksatt latte. Oftast räcker det med 2cl syrup till 2dl starkt kaffe eller espresso. Sedan är det bara att hälla på så mycket mjölk som du önskar, helst skummad. På så vis kan du blanda ihop din alldeles egna karamellatte, hasselnötslatte eller chokladlatte att förgylla arbetsdagen med.

Fler nyheter