När man behöver koppla av en stund

När man behöver koppla av en stund

Tänk om man kunde bo i ett mysigt litet hus ute på landet och känna lugnet ute i naturen och bara njuta i det tysta. Kunna hitta en mysig stuga eller varför inte en trevlig spa-anläggning? När man googlar på nätet finns det hur mycket stugor och spa-anläggningar som helst. Man vill ju gärna ha något som har det lilla extra och som inte behöver kosta skjortan.

Om man helt fick välja hur man skulle vilja ha det skulle listan säkert kunna bli lång. Men tänk dig att få bo på ett litet, sött hotell och ha en svit som inte kostar alltför mycket och bara få lyxa till det lite. Tänk om hotellet dessutom har en spa-anläggning som man kan koppla av på.

 

Finns det mysiga hotell?

Jodå, det finns massor. Det beror nog bara på hur mycket pengar man vill lägga på en hotellvistelse. Vill man ha lite spa-känsla finns det även många spa-hotell att välja mellan. Vill man åka lite längre bort på en spa-resa, men ändå inte alltför långt bort, så är det perfekt med boende i Malung. Tänk dig att vakna i en tyst miljö där man kan höra fåglarna kvittra, visst låter det underbart?

Hotell och spa-anläggning

För den som letar efter ett boende för en mysig relax-weekend med sin käraste eller med sina vänner kan ett spa-hotell vara det perfekta alternativet. Där finns verkligen allt som man kan önska sig; en avkopplande miljö, avstressande och välgörande behandlingar, god och hälsosam mat, ja, listan kan göras lång.

Om du har vägarna förbi ett spa-hotell och bara behöver ett avslappnat ställe att ladda batterierna på en stund kan du ta en välbehövlig paus från vardagen. Passa på att slappna av i en dag eller flera i underbara och natursköna Dalarna som har många hotell att erbjuda.