Släpp in solljuset!

09 maj 2019 Mikael Barani
Släpp in solljuset!

Äntligen är våren på gång i vårt avlånga land. Efter den kalla vintern, med sparsamt med uppljummande snö (beroende på var i landet du bor) är det dags för ljusare och varmare tider. 
Detta inspirerar många av oss att göra om lite i hemmet inför den stundande sommarsäsongen. Kanske är det läge att äntligen byta ut den där gamla ytterdörren mot något som känns lite modernare, ljusare och fräschare?

Vilken modell du än letar efter så erbjuder Sparfönster ytterdörrar i många olika varianter och material. Vet du inte riktigt vad du är ute efter så finns det många dörrar att låta sig inspireras av.

Eftersom ytterdörren ska sitta där ett bra tag, troligtvis i decennier, så vill du att det ska bli rätt från början. Därför kan du alltid känna dig trygg i att ringa kundsupporten på sparfonster.se för att få råd om vad som skulle kunna passa just dig. Här finns nämligen allt från vanliga ytterdörrar till formpressade dörrar, pardörrar, halvdörrar och dörrpartier.

Om du premierar integritet och säkerhet så finns det dörrar helt utan fönster. Kanske vill du då komplettera med ett diskret sidoljus som lättar upp stämningen en aning i hallen.
Eller så kanske du vill ha mycket ljusinsläpp, och söker en ytterdörr med mycket glas. Eller innefattar ditt hushåll en katt så vill du kanske ha en kattlucka till din dörr.

Oavsett vad du är ute efter så kan du hitta det bland Sparfönsters utbud.

Dörrarna säljs sedan i olika varianter beroende på vilket materialval som du är intresserad av: Antingen helt i trä, eller så en kombination av trä och aluminium, eller i PVC.

Skulle något mot förmodan hända med din nya dörr så kan du känna dig trygg: Du har tio års garanti på både dörrar och fönster inköpta från Sparfönster. 
Låt dina gäster mötas av en ny dörr i sommar!

 

Fler nyheter