Tantramassage i Malmö som öppnar upp för nya upplevelser

På livets konstanta resa så känns det uppenbart att syftet är att njuta av den fantastiska värld som vi befinner oss i. Att se allt det vackra som finns, både utanför och inom oss, och uppleva det i all sin prakt. Det blir också uppenbart hur mycket vi har byggt upp murar kring vår förmåga att göra just detta: Bara njuta av det fantastiska som vi har i vår omedelbara närhet.

Våra hjärtan är många gånger stängda och kan endast ta en en fraktion av deras fylla potential.

Låt ditt hjärta stråla

Det är helt enkelt så det är att ha varit människa – fram tills nu. För nu när du vet detta så är det upp till dig att se till att öppna upp ditt inre för den magi som vi är omgivna av, hela tiden.

Det är många gånger lättare sagt än gjort. Ofta handlar det om att besöka de mörkaste vrår som vi har inom oss för att städa ut damm och spindelnät som har samlats där.

För som barn ser vi omvärlden utan några filter, men med tiden så lär vi oss att skydda oss från allt detta underbara. 
Integritet är förstås en bra och nödvändig sak. Att kunna filtrera det konstruktiva från det destruktiva är livsnödvändigt. Men vi slänger ofta ut barned med badvattnet i denna process.

Genom att våra ifrågasätta vårt beteende och det vi tror på kan vi få tillgång till den större del av oss själva. Den väga börjar vi vandra genom att leva modigt och genom att ta del av sådant som kan främja befriandet av vårt inre, till exempel genom tantramassage Malmö.

Nyckelordet är dock att våga – våga göra de där sakerna som du vet att du vill göra men som du är rädd för att omsätta i handling. Det är nämligen genom faktiskt handlande som vi också kan finna frihet.