Väggdekor ger dig ett personligt sovrum 

20 augusti 2021 jonas olsson

Det finns många goda idéer att aktualisera för den som vill piffa upp sin bostad. Kanske sitt sovrum. Piffa upp det på ett sätt så att rummet blir personligt. Så du blir av med de sanslöst tråkiga vita väggarna som får dig att känna dig som att du ligger inlagd på sjukhuset eller en annan steril miljö. Hade det inte varit mycket coolare med världskartan på väggen? Eller ditt namn skrivet i någon käck skrivstil? Allt det och mer är möjligt med väggdekorer. 

Det är väggdekorer som gör ett rum personligt. Det är väggdekorer som får gästerna att tänka “såklart att Magnus och Lisas väggar ska se ut så här. Det motsvarar så deras personligheter!”. Väggdekorer kan göra liv av ett annars väldigt tråkigt rum. Både för barn och för vuxna. Det finns ingen åldersgräns för när väggdekorer inte längre är lämpligt. Tycker du det är snyggt, motiverande och passar in? Sätt då upp dem för Guds skull. 

Motiverar Carpe Diem dig? 

Den enda dåliga idén kring väggdekorer är att falla in i klyschfällan. När du ska välja väggdekor kanske du kan undvika att trycka upp “Carpe Diem” ovanför sängen. Det känns väl lite som att det redan är gjort. Det har förlorat sin kraft. Men visst, vill du ha det ska du såklart ha det. Men nog kan du vara lite mer kreativ än så när det kommer till att välja väggdekor till ditt sovrum. Speciellt när det faktiskt finns så mycket att välja på som det gör. 

Att trycka upp text är dock en bra idé för att behålla motivationen. Kan du ha ett stort citat på väggen med någonting inspirerande kan det vara sådant som får dig att ta dig igenom dagarna. Om det nu är “Carpe Diem” så finns det förstås ingenting negativt i det. Ingen annan avgör det än du själv.  

Fler nyheter