Välkommen imorgon till en tandläkare i Järfälla

19 april 2021 patrick pettersson

Plötsligt en dag tittar du dig i spegeln och undrar om något har hänt. Först tror du att det är spegeln. Men sedan går det upp för dig att inget är fel där. 

Vad är det som har hänt med dina tänder? Så såg de väl inte ut igår, eller gjorde de det? Du drar med tungspetsen över tänderna och känner en liten panik sakta komma. Har du gått omkring och sett ut så här utan att veta om det? Varför har inte någon sagt något?

Nej, nu är det bäst att ta tag i detta med en gång. Du slår upp datorn och går direkt in på tandläkarejärfälla.com, där hittar du kontaktuppgifter, adress och tider. Snabbt slår du numret på din telefon och får direkt svar. Jodå, du är välkommen redan nästa dag. Du tackar, lägger på luren och andas ut, vilken tur att du såg detta innan det gått för långt!

Undersökning och bedömning

När du kommer på besöket till tandläkaren får du direkt vara med om en liten frågestund. Du får berätta vad du har problem med, hur du sköter dina tänder, med mera. Därefter tar tandläkaren en titt och bedömer din tandhälsa. 

När det är klart får du ett utlåtande. Jo, du har några hål i tänderna och dessutom en ganska kraftig tandsten som behöver avlägsnas så fort som möjligt. Det går även att göra en tandblekning ifall du önskar det.  

Klinik som har allt

Om du väljer att gå till en klinik som har flera olika specialiteter så kan du få hjälp med allt som har med lagning, munhälsa och skönhetsbehandlande åtgärder att göra. Du rör dig enkelt mellan tandläkaren och tandhygienisten, för att få tillbaka dina tänder till det skick som du är van vid. Ett skick som inte längre får dig att backa från spegeln. 

Fler nyheter