Vimmerby – där nostalgi möter lyx

01 juli 2019 jonas olsson
Vimmerby - där nostalgi möter lyx

Vimmerby är ju en idyllisk stad som väcker våra barndomsminnen om bullerbyn och Pippi Långstrump. En nostalgisk upplevelse för såväl barn som vuxna på ett ställe där kultur och fritid är viktigt. Många förstärker känslan genom att besöka Astrid Lindgrens värld där sagor blir verklighet. Kullersten och nostalgi är fantastiskt, men på semestern vill ni inte flytta in i Villa villekulla, ni vill avsluta dagen och vakna upp i en lyxig miljö och bli servade och njuta av att slippa vardagssysslor och riktigt koppla av. Ni vill ha nära till en restaurang som erbjuder en riktig smakupplevelse och ha tillgång till gym och relaxavdelning. Ni vill helt enkelt maxa semestern för alla inblandade! Välj ett härligt hotell i Vimmerby som har allt detta.

 

 

Aktiviteter för alla och återhämtning på ett hotell som har allt

 

I Vimmerby kan ni äventyra med kajak och kanot och det finns även äventyrsbanor. Efter en dag med full fart är det fantastiskt att få glida ner i en bubbelpool eller svettas i en bastu. Den mysiga staden erbjuder även bland annat ridning, utsiktsplatser, loppisar, barer och pubar, design, fiske, muséum och mycket mer. Det finns aktiviteter som passar alla i sällskapet, och jag tror att alla kan vara överens att dessa aktiviteter kräver påfyllnad av energi. En korv i en korvkiosk känns föga imponerande.
Därför kan ni välja ett hotell i Vimmerby som har en härlig restaurang. Barnbuffé, a la cárte, och shareplate-meny på lokala råvaror

 

Ett hotell där hela familjen är välkommen

 

Vissa har svårt att skilja sig från sin lurviga familjemedlem. Det är inga problem eftersom det finns hotell i Vimmerby som har rum där husdjur är välkomna. Det finns små och stora familjerum, familjerum deluxe, suites, superior familjerum, enkelrum och dubbelrum. Det finns alltså något för alla sällskap och familjekonstellationer.

Hela familjen är välkommen på detta hotell i Vimmerby: http://www.hotellronja.se/

Fler nyheter