Behöver du hjälp av en bärgare i Stenungsund?

20 juni 2022 william eriksson

editorial

Bilen kan braka ihop när som helst, så är den bistra sanningen. Har du en nyare bil känns den kanske betydligt tryggare än en gammal rostig skrothög, men det behöver inte vara sant. En bil har många delar och mycket elektronik, och någon av dessa känsliga ting kan gå sönder när du minst anar det. Kanske är du på väg ut till Tjörn eller Orust för en härlig sommarferie när bilen säger stopp just innan bron. Då blir du tvungen att ringa efter en bärgare i Stenungsund.

 

Inte kul att fastna på motorvägen

Att stå i vägrenen på motorvägen och öppna motorhuven för att själv ta reda på vad felet är, finns det de som är djärva nog att göra. Kanske känner du dig trygg med att kunna fixa vilket fel som helst på din bil, eller också gör du det inte. Hur som helst behövs ofta verktyg och reservdelar som du knappast har med dig i bagageluckan. Du får bita ihop och ringa efter en bärgare i Stenungsund. Det är i situationer som dessa som du inte har något val. Ofta kommer hjälpen ganska fort så att du slipper stå och hänga i vägrenen allt för länge.

 

bärgare stenungsund

 

Sätt ut en varningstriangel

Medan du väntar på bärgningsbilen ska du förstås placera ut din varningstriangel så att du syns väl och på gott avstånd. Att få motorstopp på vägen är aldrig kul och det är viktigt för din egen och andras säkerhet att du tydligt visar att din bil står i vägen. Med lite tur finns det en ledig bärgare i Stenungsund och du kan snabbt få dig själv och din bil bärgad till en bilverkstad. Förhoppningsvis går problemet att enkelt lösa så att du snart igen kan vara på vägarna – mot sommaren, havet och öarna! Hur det än går blir det garanterat en västkustsommar att minnas!

Fler nyheter