Dofter både renar och piggar upp

Har du någonsin problem i hemmet med otrevliga dofter? Eller gillar du bara när det luktar gott? Det finns ju mängder av olika luftfräschare och doftspridare att prova på idag. Vilka behov har du/ni? Är det kanske i badrummet det behöver puffas lite god doft då och då eller är det kanske i köket.

För dem som gillar goda dofter kan det vara mysigt med luftfräschare i alla möjliga rum. Dofter påverkar ju vårt limbiska nervsystem och påverkar starkt hur vi mår. Så med dofter kan du välja att pigga upp dig själv vid behov, men även få dig själv att koppla av. 

 

Vilka dofter gillar du

När du köper en luftfräschare till hemmet kan du ta dig en funderare över vilken typ du vill ha. Kanske är det en sådan vacker glasflaska med doftpinnar du önskar. I så fall vilken doft föredrar du, ska den vara blommig eller fruktig? Kanske väljer du hellre en som doftar skog eller trä?

Är det i badrummet du vill ha fräschare luft så vill du troligen ha en doft som dämpar odörer. Här kan det vara smart att placera en sådan liten puffare intill toaletten eller kanske vid handfatet. Slå på stort och köp en elektrisk luftfräschare med dofter av Bali Sensual Sandelwood. 

 

 

En luftfräschare för bilen

Även för bilar finns det smidiga små luftfräschare. Beställ en för “anti tobacco”, eller varför inte en med doften “Acqua torrente” eller “Ambi pur”? Har du hund kanske du istället är ute efter luftfräscharen till bilen med doften “Pet care”.

Vill du inte montera en fast luftfräschre i bilen så finns det ju en mängd olika sprayflaskor som du kan bära med dig var du än går – i bilen, hemma eller kanske hos farmor. Passa på att finna dina favoriter bland dofter på en sajt som exempelvis Coolpriser