Företagare som klarar allt?

Som företagare är det enkelt att hamna i fällan att man ska klara allt själv. Det är då risk att du går in i den berömda väggen och att ingenting blir bra. Var smart redan från början och bygg ett nätverk omkring dig. Anlita andra företag som är proffs på de delar du inte gillar själv.

En klassiker är att välja en leverantör som sköter all redovisning. Är du själv en bokföringsnörd så är det kanske inte detta du väljer att lägga ut men som healer, frisör eller byggare är du troligtvis inte lika intresserad av konteringar och verifikat.

Unna dig och satsa

Genom att unna dig att lägga ut det du ogillar i ditt företag sparar du på din egen energi. Genom att spara på din egen kraft och energi får du betydligt mer att ge till det som faktiskt är din företagsidé. Är du världens bästa frissa? Älskar du att ta emot kunder, att tvätta, klippa och färga hår hela dagarna?

Att skapa den ena frisyren vackrare än den andra. Då är du riktigt bra på det, vilket skiner igenom och lockar in nöjda kunder till din salong. Lägg då all din energi på detta och anlita redovisning i Tyresö för din bokföring och lönehantering. 

 

Bäst för alla parter

När du satsar på det du älskar och är bra på ger du andra chansen att göra det som de är bäst på. Det blir en win-win situation när du skapar dina magiska frisyrer och låter experten på redovisning göra det de älskar. På så vis blomstrar du, redovisningsbyrån och alla omkring er.

Låt nätverken frodas och stötta varandra – det lönar sig i slutändan och ni blir alla lyckligare när ni slipper slita ert hår över redovisning och bokföring. Du släpper oro och ångest, slipper göra fel och låter redovisningsbyrån glänsa.