Våningssängar – en smart och praktisk lösning

31 maj 2023 Julia Zsiga

editorial

Våningssängar är en smart och platsbesparande möbel som är perfekt för barnrummet eller som gästsäng i extrarummet. Denna typ av säng kan enkelt rymma två personer på samma golvyta och det finns flera olika modeller att välja mellan. Här går vi igenom några av de vanligaste typerna av våningssängar och vad du bör tänka på när du ska köpa en sådan säng.

Hög säng med skrivbord

En populär typ av våningssäng är en som har ett skrivbord och/eller hyllor under sängen. Denna sängtyp är idealisk för tonåringar som behöver en plats att studera och göra läxor på, samtidigt som de inte vill kompromissa med rummets utseende och stil. Det finns varianter med många hyllor, vilket rymmer böcker, kläder och andra föremål.

Etagelösning

En annan typ av våningssäng är en tradionell etagelösning, där en säng är placerad ovanför en annan. Denna typ av säng kan användas för syskon, gästbäddar eller temporär bostad medan du avlaster ditt boende. Det är också en bra lösning för gästrum eller som tillfällig logi för gäster som besöker under helgen. Samtidigt frigör denna sängtyp utrymme som annars skulle ha varit upptaget av två separata sängar.

image

Sidosängar

En modell som har blivit allt populärare på senare tid är en våningssäng med sidosängar. Dessa sidosängar är perfekta för familjer med små barn eftersom de tillåter yngre syskon att sova i samma rum på natten. Eftersom sidosängarna är små passar de också utmärkt som gästbäddar i mindre rum.

Kvaliteten är avgörande

När du ska köpa en våningssäng är det viktigt att tänka på kvaliteten och säkerheten. En våningssäng måste kunna stå stabilt och säkert utan risk för att någon faller ur den. Det är också viktigt att tänka på vilket material sängen är byggd av och att det är giftfritt. Sängarna ska klara av att hålla för en hög belastning så att det inte blir några skador på den eller de som sover i den.

Little Hugs – ett utmärkt val

Om du letar efter en våningssäng av hög kvalitet och med garanterad säkerhet, så rekommenderar vi att du besöker Little Hugs. Här hittar du inte bara en mängd olika modeller av våningssängar utan också utrustning och tillbehör som lakan, bäddmadrasser och dynor. De arbetar alltid för högsta kvalitet och de är experter på barn och deras behov. Här hittar du bara välbyggda, säkra och vackra produkter till ditt hem.

Så oavsett om du söker en våningssäng till barnrummet eller behöver en praktisk lösning för gästrummet, en våningssäng är alltid ett smart val. Se till att välja en säng av hög kvalitet och säkerhet, och besök Little Hugs för att hitta den perfekta sängen för ditt hem.

Besök Little Hugs för att hitta din nya våningssäng av högsta kvalitet och säkerhet!

Fler nyheter